X
Hledat...
mainpic

 

Nabídka školení

Nadcházející akceSeznam témat

 

O nás

Naše společnost Navigo Point vznikla v roce 2003 za účelem nabízet vzdělávání způsobem, které je efektivní a respektuje naši přirozenost.  Specializujeme se na přípravu otevřených kurzů, na realizaci zakázkových vzdělávacích programů, e-learningů a řadu dalších služeb. 

Od roku 2008 jsme držitelem akreditace průběžného vzdělávání úředníků a vedoucích úředníků podle § 31 zákona č. 312/2002 Sb. Máme tedy mnohaleté zkušenosti se vzděláváním úředníků ÚSC, vedoucích úředníků ÚSC, starostů, zastupitelů a tajemníků v řádech tisíců účastníků. Proto také víme, co a jakým způsobem je žádoucí vzdělávat.

Naše jedinečnost je v lektorském týmu. Ten zajišťuje vysoce efektivní praktický dopad vzdělávání do odborné praxe. Je tvořen výhradně z řad kvalifikovaných odborných praktiků, kteří se danou problematikou přímo zabývají a je součástí jejich pracovní role na úřadě. Školení tedy zajišťují pouze odborníci z praxe! Nikoliv z titulu vzdělání či pracovní role mimo úřad. Jedině na úřadě může člověk získat přehled o tom, co a jak je potřeba. "Autor" či "tlumočník teoretik" zákonné normy nemusí být automaticky praktik.

- VZDĚLÁVÁNÍ PRAXÍ -

 

 

Služby

Co nabízíme?

Otevřená školení pro jednotlivce. Vzdělávací akce probíhají v prostorách snadno dostupných v rámci MHD nově proměněné Karlínské čtvrti (na Karlínském nám, nebo v Klimentské ul. na Novém Městě). Nezbytnou součástí vzdělávací akce je i občerstvení, které vám doplní potřebnou energii pro vaše soustředění a paměť. 

Uzavřené akce dle vašich potřeb a požadavků. Na základě naší společné domluvy připravíme a zrealizujeme uzavřené akce dle vašich potřeb a představ. Tento typ akcí zajišťujeme buď v místě zadavatele, nebo u nás , případně i jako jedno či vícedenní výjezdní zasedání někde v příjemném prostředí přírody a odpočinku. Pořádání vzdělávacích akcí v místě zadavatele jsou v posledních letech nejžádanější formou. Logickým důvodem je úspora financí a času zaměstnanců. Za paušální cenu lze proškolit výhodněji více zaměstnanců než jako jednotlivce na otevřeném školení.

Naše e-learningy. V rámci našeho elektronického portálu eurednik.cz  nabízíme interaktivní způsob vzdělávání formou e-lerningových kurzů. Jedná se o vzdělávací systém, který je vhodné využívat tam, kde potřebujete mít určité praktické návody a vzdělávací potřebi stále “před očima” a oproti prezenčním kurzům je i výrazně finančně výhodnější. I tyto kurzy máme AKREDITOVANÉ v rámci průběžného vzdělávání úředníků a vedoucích úředníků podle §31 zákona č.312/2002 Sb.

Naše další služby - psychoterapie a koučování. Nabízíme vám pomoc i v dalších oblastech vašeho rozvoje. Více a podrobněji  o těchto službách naleznete na našem paralelním webu vilemurban.com

 

 

Reference

refImg
refImg
refImg
refImg
refImg
refImg
refImg
refImg
refImg
refImg
refImg
refImg
refImg
refImg
refImg
refImg
refImg
refImg
refImg
refImg
refImg
refImg
refImg
refImg
refImg
refImg
refImg
refImg

 

Kontakt

 

 

iconNavigoPoint.cz
Vilém Urban
Milady Horákové 201/119
160 00 Praha 6 - Hradčany
IČO 71719491
Id datové schránky : zuy8xhq
icon+420 732 326 269
iconvilem@navigocz.eu